vagyvagy

Coca vagy Pepsi

2017/02/16 vagyvagyadmin

vagyvagy_kep2.jpg

Coca

Mesélj, mit láttál? Várj, kitalálom! A második ember a Holdon, Armageddon 2, A Másolat. Premier utáni hét, kisterem. Honnét tudom? Édes vagy, max rádnézek és ennyi! Hiába mondanám, hogy Taste the feeling, öcsém, nem tudnád, miről beszélek. Te, lakótelepi.

Pepsi

Jól van, birka! Kedvenc rendeződ Minden Ami Jó, egy színész nevét tudod fejből, az Izéjét, aki sok vígjátékban ven benne, és minden filmre azt mondod, hogy elgondolkodtató, amihez szemüveget adnak. De jól van ez így, legalább kevesebben különbözünk, de az jobban látszik. Te, egyenarcú agyhalott.

pepsi, coca

Tanga vagy francia bugyi?

Tanga

Igazgasd csak a bugyingódat, ahogy a fele becsúszik a fenekedbe! Nekem ezzel nincs gondom, eleve benne van. De! A tanga nem üt át a leggingsen, tornadresszen, olyan mintha nem is lenne, mégis van. Majd 30 év múlva én is nagyibugyit hordok, mint te.

Francia bugyi

De szép vagy, egyelek meg, ahogy bevág oldalt a tangád! Hát honnan jöttél? Sokszor kellett átszállni? Bocs, én nem vagyok közönséges. A francia bugyi elegánsan rásimul a popsimra, és csak sejtet. Elég posh, mi? És akkor még nem beszéltünk arról, hogy a tanga milyen egészségtelen.

tanga, francia bugyi

Dobócsillag vagy nuncsaku?

dobocsillag_nuncsaku.jpg

 

Dobócsillag

Már a Last Ninjában is ezt szedtem fel először, aztán ledobócsillagoztam mindenkit, aki jött szembe. Azóta falidísznek is az van otthon. Annyiféle szépen kidolgozott shuriken létezik, azokhoz képest bármelyik nuncsaku csak láncos bot.

 

Nuncsaku

A dobócsillagnál nincs sunyibb dolog, az igazi nindzsa a közelharcban mutatja meg, mit tud. És akkor sem lehet valakit csak úgy lenuncsakuzni, igazi művésznek kell lenned a fogatásához. Egy igazi keményfa nuncsaku sárkányos festéssel a tekintélyt parancsoló ősi tradíció.

nuncsaku, dobócsillag

Puzsér vagy Hajdú?

Puzsér

Bírom a faszit, mindig megmondja a frankót. Pont leszarja, hogy ezért beperelik, és igaza is van, miért ne lehetne véleménye a médiagenyókról? Nem mások szerencsétlenségéből akar hasznot húzni. Nem butákat kérdez, hanem okosakat mond. Ossza csak Hajdút, megérdemli!

 

Hajdú

Ő legalább letett valamit az asztalra. Sikeres műsorai vannak, elgondolkodtató interjúkat készít, érdekes emberekkel. Nem abból próbál megélni, hogy másokat fikáz és rágalomhadjáratot indít ellenük. Jó riporter és ügyes üzletember. Ez zavarja Puzsért. Meg a kisebbségi komplexusa.

puzsér, hajdú

Vonat vagy busz?

Vonat

A vonat nem kerül dugóba, és le se tojja a félpályás útlezárást.Utazhatsz a plebsszel, vagy a felső középplebsszel (IC I.). Nem áll meg, ha rájön valakire a pisi. Még sétálhatsz is rajta, ha olyanod van. A közlekedés Floyd Mayweatherét nem sok minden állítja meg.

 

Busz

Fel-ső-ve-ze-ték-sza-ka-dás!!!!!4!4 Na, ez nem történik a busszal. Elindul, megy, odaér. Meg amúgy is, miért utaznál több száz idegennel, amikor csak negyvennel is lehet. És senki nem ül szemben, senki nem bámul a pofádba. Pompásan buszozol.

 

busz, vonat

Mentes vagy bubis?

Mentes

Nen böfögök, nem puffadok, szénvasmentes vizet iszok. Iszom, de azzal nem jön ki. Ha már két liter folyadék kell az embernek minden nap, legyen az természetes. Forrásvíz, csapvíz, forrásvíznek nevezett csapvíz, csak ne pezsegjen. A sok szénsav nem egészséges. Nagy lesz tőle a fejed.

 

Bubis

Kész szerencse, hogy Jedlik Ányost is untatta a sima víz. A szóda tudomány egy pohár vízben, meg izgalom és elegancia. Csapvíz ünneplőben. Sssss-simfónia a pohárban. A buborék boldogság, a buborék öröm.

mentes, bubis

Jóban Rosszban vagy Barátok közt?

Jóban Rosszban

Mégis mit lehetne mondani egy olyan sorozatról, aminek jelenleg a legismertebb figurája Cseke "már megint felszedtem húsz kilót, de van egy húsz évvel fiatalabb pasim" Katinka, és sokáig Damu "wifebeater" Rolandot is alkalmazta? Azt adjuk meg azért, hogy a Csillagvirág klinikának köszönhetően lett különösen ismert nő Szabó Zsófi, de hát ő is lelépett azóta a konkurenciához. De itt legalább minden nap van valami rettenetesen izgalmas fordulat, és kevesebb a nyavalygás, mint a Barátokban.

Barátok közt

17 év. Ennyi ideje követhetjük nyomon a Mátyás tér soha le nem álló izgalmait napról napra a tévében. Ez azt jelenti, hogy a nézők első generációja könnyes szemekkel nosztalgiázik azon, hogy milyen volt kiverni Hoffer Eszterre, az utolsó generáció pedig még csak nemrég verte ki életében először. Követhetetlen izgalmak magasan stabil minőségben, a Barátok közt nem sorozat, hanem dadaista műalkotás. Jóban Rosszban? Hagyjuk már ezt, csillagvirág!

barátokközt, jóbanrosszban

Fejhallgató vagy fülhallgató?

Fejhallgató

Alap, hogy kultúrember nem dugdos testidegen dolgokat se az orrába, se a fülébe. Meg nem mond le a mélyekről, amikor zenét hallgat. A fejhallgató nem esik ki a füledből, és nincsenek a végén gumi bizbaszok, amiket folyton elhagysz. Faszán szól és jól néz ki. 

 

Fülhallgató

Mi vagy te? Pilóta? A villamossal járó DJ? Nem tudsz már mit kitalálni, hogy felhívd magadra a figyelmet. A fülhallgató azoknak való, akik tényleg zenét hallgatnak és nem csak majomkodnak. Kényelmes, praktikus, télen lehet rá sapkát húzni, és tökéletesen kizárja a külső zajokat. Én a zenére figyelek.

fülhallgató, fejhallgató

Ropi vagy szezámmagos halacska?

Ropi

Felőlem kieszegetheted a meeting mixből a halacskáidat. Ezért jöttél, hogy tömd a fejed. Nem marad más utánad, mint olajos ujjnyomok az asztalon. És a snackek miniszterelnöke, a ropi. A győztesek sós pálcikája. Nekem.

 

Szezámmagos halacska

Mi az, ami kilóg a szádból? Ne röhögtess, ropizol? Nőj már fel! Itt van szezámos halacska, mondom, hogy kell enni. Hármat a szádba veszel. Egyesével kettéharapod. Először a szezámos felét eszed meg, utána a simát. Ez szertartás, kis barátom, nem csak agyatlan snackelgetés. Nincs mit!

 

ropi, halacska

süti beállítások módosítása