vagyvagy

Üveges vagy dobozos?

2015/02/13 vagyvagyadmin

Üveges

Ha a fémízt jobban szereted, mint az italét, felőlem pattints egyet. Eszedbe sem jut, hogy az üvegpalack újratölthető, tradicionális, ráadásul a forma és funkció tökéletes találkozása? De azt csak tudod, hogy a kólaelnök is üvegből iszik!

 

Dobozos

Aha, mert nálad mindig van nyitó! Meg göngyölegraktár! Én nem cipelek plusz súlyt a hátizsákomban, haver. Bárhol felszisszentek egy dobozost, összenyomom a szelektívbe, és megyek tovább. Jó álldogálást az üvegvisszaváltóban!

üveges, dobozos

A bejegyzés trackback címe:

https://vagyvagy.blog.hu/api/trackback/id/tr47164967

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

nemszólokmégegyszer 2015.02.14. 11:31:46

Tudod felsorolni /a sörös üvegen túl/, hogy minek a palackjait váltják még vissza? Már a kormányprotezsált pezsgősét sem. Amúgy meg a csapolt sör miből kerül a korsódba? Hol kapsz még visszaváltós ásványvizet? És a tej zacskó vagy fémdoboz /tudod belül az van/ ízű? Meg a gyümölcslé? Te a zöldek közül a rosszabbik fajta vagy. Küzdenél inkább azért, hogy legyen itthon újra öblösüveggyár, és visszaválható legyen a göngyöleg. Ezért a posztért kár volt, de hát van az a pénz...

Halálosztó Babgulyás 2015.02.14. 12:37:50

Az üvegesnek jobb az íze, de (röhögni fogsz) a doboz környezetbarátabb, persze ha összegyűjtik. Márpedig összegyűjtik. Ha tisztában lennél italcsomagolással, nem irkálsz baromságot. Ha tudnád, hogy mi kell az üvegmosáshoz...:D

_Neville 2015.02.14. 21:48:11

Az üvegest jobban szeretem, de nincs autóm, úgyhogy a franc fogja cipelni :)
süti beállítások módosítása