vagyvagy

Mentes vagy bubis?

2015/02/25 vagyvagyadmin

Mentes

Nen böfögök, nem puffadok, szénvasmentes vizet iszok. Iszom, de azzal nem jön ki. Ha már két liter folyadék kell az embernek minden nap, legyen az természetes. Forrásvíz, csapvíz, forrásvíznek nevezett csapvíz, csak ne pezsegjen. A sok szénsav nem egészséges. Nagy lesz tőle a fejed.

 

Bubis

Kész szerencse, hogy Jedlik Ányost is untatta a sima víz. A szóda tudomány egy pohár vízben, meg izgalom és elegancia. Csapvíz ünneplőben. Sssss-simfónia a pohárban. A buborék boldogság, a buborék öröm.

mentes, bubis

A bejegyzés trackback címe:

https://vagyvagy.blog.hu/api/trackback/id/tr117171269

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

turista a saját országában 2015.02.25. 16:33:41

"A sok szénsav nem egészséges. Nagy lesz tőle a fejed."

A csapvíz sem egészséges. Főleg nyáron, kánikulában. Akkor egyenesen méreg.

turista a saját országában 2015.02.25. 16:35:06

Nyáron, kánikulában, amikor sokat izzadsz. Nem pótolja az elvesztett ásványi anyagokat, csak fölhígítja azt is, ami benned van.

eßemfaßom meg áll 2015.02.25. 20:27:01

Ki is halt az emberiség krónikus ásványianyaghiányban amig nem ivott a nagy melegben szénsavas vizet

billy reed 2015.02.25. 21:26:45

@turista a saját országában: Ez így ebben a formában nem áll meg. Mert a csapvízben nincs ásványi anyag, hanem simán desztillált víz?
Nemrég egy mértékadó oldalon összehasonlították az ásványvizeket plusz csapvizeket, és bizony az jött ki, hogy a legjobb minőségű víz a budapesti III. kerületi csapvíz.

@eßemfaßom meg áll: Ott a pont.
süti beállítások módosítása