vagyvagy

Jóban Rosszban vagy Barátok közt?

2015/02/20 vagyvagyadmin

Jóban Rosszban

Mégis mit lehetne mondani egy olyan sorozatról, aminek jelenleg a legismertebb figurája Cseke "már megint felszedtem húsz kilót, de van egy húsz évvel fiatalabb pasim" Katinka, és sokáig Damu "wifebeater" Rolandot is alkalmazta? Azt adjuk meg azért, hogy a Csillagvirág klinikának köszönhetően lett különösen ismert nő Szabó Zsófi, de hát ő is lelépett azóta a konkurenciához. De itt legalább minden nap van valami rettenetesen izgalmas fordulat, és kevesebb a nyavalygás, mint a Barátokban.

Barátok közt

17 év. Ennyi ideje követhetjük nyomon a Mátyás tér soha le nem álló izgalmait napról napra a tévében. Ez azt jelenti, hogy a nézők első generációja könnyes szemekkel nosztalgiázik azon, hogy milyen volt kiverni Hoffer Eszterre, az utolsó generáció pedig még csak nemrég verte ki életében először. Követhetetlen izgalmak magasan stabil minőségben, a Barátok közt nem sorozat, hanem dadaista műalkotás. Jóban Rosszban? Hagyjuk már ezt, csillagvirág!

barátokközt, jóbanrosszban

A bejegyzés trackback címe:

https://vagyvagy.blog.hu/api/trackback/id/tr777172239

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása